Nieuws

Relevante informatie & Nieuws

Lees hier over de laatste ontwikkelingen in mijn bedrijf .

 

Maart 2022 – Toekomstige samenwerking met Afscheidshuis De Boog

Vanaf eind dit jaar kunt u van het moment van overlijden tot en met de uitvaart van uw dierbare gebruik maken van Afscheidshuis De Boog. Op het adres Handboog 6-h in Houten is dat huis nu in aanbouw. U kunt één van de twee 24-uurs kamers huren, waar u uw dierbare kunt bezoeken wanneer u maar wilt. In het pand komen ook een centrale koeling, een verzorgkamer en een sfeervolle huiskamer (aula). Als u wilt, heeft u alles onder één dak: de condoleance, de afscheidsplechtigheid en de nazit, compleet met catering.    

 

Mei 2020 – Uitvaart Houten, mijn samenwerking met De Klijn Uitvaartzorg

Sinds 2020 werk ik samen met Leo de Klijn. Leo en ik hebben ieder ons eigen bedrijf: De Klijn Uitvaartzorg en Uitvaartbegeleiding Van Rijnsoever. We beschouwen elkaar als collega, zeker niet als concurrent. Samen hebben we dubbel zo veel kennis en ervaring.
Bij grote uitvaarten helpen we elkaar. En als één van ons op vakantie is, of ziek, dan valt de ander in. Zo staan wij altijd voor u klaar, op het moment dat u ons nodig heeft. 

Oktober 2019 – Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers

Sinds 25 oktober ben ik opgenomen in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers. In dat register staan alleen uitvaartverzorgers vermeld die voldoen aan de eisen die de Stichting Keurmerk Persoonlijke Uitvaart stelt. Deze professionals hebben aantoonbaar de juiste kennis, ervaring én diploma’s om hun vak goed uit te oefenen.


.

U kunt mij elk moment van de dag bellen

NEEM CONTACT MET mij OP