Wensen

Maak uw uitvaart bespreekbaar

Soms is al langer duidelijk dat het definitieve afscheid nadert. Maar het afscheid kan ook plotseling komen. Heeft u al nagedacht over uw eigen uitvaart? En weet u hoe uw dierbaren over hun uitvaart denken? De één praat daar makkelijker over dan de ander. Ik heb ervaren dat praten over het afscheid waardevol is. Zowel voor de persoon die overlijdt, als voor de mensen die achterblijven.

Wat wilt en kunt u nu al doen om het de nabestaanden straks makkelijker te maken? Vraag een voorgesprek met mij aan. Samen spreken wij de gewenste uitvaart door. En we leggen de wensen vast. Dat geeft de persoon die gaat overlijden rust, en de naasten houvast.

Neem contact op

Bepaal uw wensen bij leven en leg ze vast in een wilsbeschikking

Als u weet wat u wilt, kunt u dat vastleggen in een wilsbeschikking. Heeft u hulp nodig? Dan kom ik naar u toe om de wilsbeschikking samen in te vullen. U bewaart de beschikking bij uw administratie. Tussentijds kunt u hem aanpassen wanneer u maar wilt. Wilt u weten wat een uitvaart volgens uw wilsbeschikking ongeveer kost? Dan maak ik een kostenindicatie voor u.

Ik heb alvast een document voor u opgesteld. U hoeft het alleen nog uit te printen, in te vullen en te bewaren bij uw administratie. 

Wilsbeschikking

U kunt mij elk moment van de dag bellen

NEEM CONTACT MET mij OP