Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Wat kost een uitvaart?

Kostenbegroting

Wat kost een uitvaart? Dat is een vraag die regelmatig gesteld wordt.

U ontvangt altijd binnen 24 uur een een kostenbegroting van de uitvaart. In de kostenbegroting staan vaste prijzen zoals de kosten van een crematorium of begraafplaats, de kist en het basistarief.

De kosten voor een begrafenis zijn anders dan voor een crematie. Ook van belang is het aantal belangstellenden. Wat voor een soort catering u graag wilt, welk rouwvervoer neemt u en hoe vindt de opbaring plaats. Is er wel of geen condoleance of rouwbezoek. En zo zijn er nog vele aspecten die van belang zijn voor de uit eindelijke eindfactuur. De eindfactuur zal bestaan uit de eerder besproken kosten in de kostenbegroting met daar bij onder andere de eindafrekening van de catering.

Mochten er in de loop van de dagen tot de uitvaart wijzigingen plaats vinden dan krijgt u van mij een aangepaste kostenbegroting zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u nu al meer weten over de eventuele kosten dan kunt geheel vrijblijvend een afspraak met mij maken. Ik kom dan bij u thuis voor een gesprek.

Neem contact op

 
 
 

Heeft u een verzekering

Er zijn 2 soorten uitvaartverzekeringen, de Natura verzekering, hierbij worden diensten en goederen betaald, als u binnen het standaardpakket blijft hoeft u waarschijnlijk niets of weinig bij te betalen, bij de Naturaverzekering krijgt ook een overzicht wat er wel nog niet in het pakket zit en wat er eventueel bij betaald moet worden.
De Sommaverzekering keert een geld bedrag uit aan de familie of in overleg aan de uitvaartonderneming, dit overgemaakte bedrag wordt dan bij de eind factuur verrekend.

In alle twee de verzekeringen bent u geheel vrij om zelf een uitvaartonderneming te kiezen dus bent u niet verplicht om de uitvaart te laten verzorgen door de verzekeringsmaatschappij waar u de verzekering heeft afgesloten.

Van Rijnsoever Uitvaartbegeleiding kan voor u de geheel afwikkeling regelen met de
verzekeringsmaatschappij.

Wij maken vrijblijvend een offerte voor u op

 

U kunt mij elk moment van de dag bellen

NEEM CONTACT MET mij OP

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren