Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Nieuws

Relevante informatie & Nieuws

Graag houd ik u op de hoogte van veranderingen en Nieuws in mijn bedrijf.

Samenwerking mei 2020

Sinds een half jaar werk ik in Houten samen met De Klijn Uitvaartzorg.

 www.uitvaart-houten.nl

CORONA maart 2020

De gehele wereld gaat gebukt onder deze pandemie en het heeft ook gevolgen voor de uitvoeringen van de uitvaart, zo mogen er maar maximaal 30 personen aanwezig zijn in de Aula en dat is inclusief de uitvaartverzorger en het de gastvrouw of gastheer van het crematorium of begraafplaats.

Tijdens het het gesprek zal ik u op de hoogte brengen van de op dat moment geldende regels, wij volgen vanzelf sprekend het RIVM.

Het gesprek zou plaats kunnen vinden via Skype, of persoonlijk met in achtneming van de 1.5 meter.

De laatste verzorging kunt u zelf verzorgen, of u dierbare wordt opgehaald en de verzorging vindt plaats bij het verzorgteam. De thuisopbaring is nog altijd mogelijk.

Het vormen van een erehaag , maximaal 30 personen  is niet in elke gemeente toegestaan, wij zullen altijd contact op nemen met de gemeente, dit geldt ook voor de erehaag op het terrein van een begraafplaats of crematorium.

In het crematorium is er geen mogelijkheid meer voor een nazit met een consumpties en ook het gebruik van de familiekamer en het meelopen naar de ovenruimte is niet toegestaan.

Ook is mogelijk de plechtigheid via een livestreaming te volgen.

Ondanks al deze beperkingen, zullen wij samen met u zorgdragen voor een respectvol afscheid.

oktober 2019 

Vanaf 25 oktober sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers.

Uitvaartverzorgers die zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers hebben aantoonbare kennis en ervaring op hun vakgebied en zijn in het bezit van de juiste diploma's.

Alleen ervaren en goed opgeleide uitvaartverzorgers zijn in dit register opgenomen.

 

U kunt mij elk moment van de dag bellen

NEEM CONTACT MET mij OP

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren