Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Wensen

Uitvaartverzorging

Als u weet dat u, of iemand die u dierbaar is, binnenkort gaat overlijden heeft u uw gedachten dan al laten gaan over uw wensen omtrent de uitvaart? Heeft uw dierbare zijn of haar wens al kenbaar gemaakt? En staan deze wensen al op papier? Het zijn heel veel vragen en soms moeilijk te beantwoorden, Ik kan in een voorgesprek met u de gehele uitvaart bespreken en vastleggen. Uw eigen uitvaart kan dan naar uw wensen uitgevoerd worden. Dat geeft vaak veel rust aan de degene die gaat overlijden, maar ook aan de nabestaanden, zo leert de ervaring.

Neem contact op

 
 
 

Wensen bij leven bepalen

Ook kunt u nu al een wilsbeschikking maken en bij uw administratie bewaren. Tijdens een gesprek bij u thuis kan ik samen met u zo’n wilsbeschikking opmaken. Deze kunt u altijd nog aanpassen. Het is ook mogelijk om een kostenindicatie op te vragen naar aanleiding van een wilsbeschikking.

U kunt natuurlijk ook zelf een wilsbeschikking invullen en deze bijvoorbeeld bij uw verzekeringspapieren bewaren.

Hier vindt u een pdf bestand met de wilsbeschikking, print deze uit en vul het in.

Wilsbeschikking

 

U kunt mij elk moment van de dag bellen

NEEM CONTACT MET mij OP

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren